Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bayern München proti Real Madrid
#1
V torek popoldne se bo odvijal polfinale Lige prvakov, Otroški Manchester City dres kjer bo Real Madrid gostoval pri Bayern Münchnu. To srečanje bo posebej predvajano v Združenih državah Amerike preko Paramount+. CBS omogoča ogled tekme na svojem oddajnem kanalu, kar predstavlja drugi zaporedni krog, kjer je tekma dostopna brez potrebe po naročniški storitvi.
Statistike gledanosti preteklih tekem, kot je četrtfinalni obračun med Manchester City in Real Madridom, ki je privabil 1,11 milijona gledalcev, poudarjajo priljubljenost teh prenosov. Tekma med Bayern Münchnom in Real Madridom, ki je ena izmed vrhunskih srečanj v Evropi, bo prav tako na voljo na CBS, kar obeta visoko gledanost.
Dodatno razburljivost predstavlja edinstven predtekmovalni program na kanalu CBS, Manchester City za otroke voden s strani Kate Abdo, z izkušenimi analitiki, kot so Thierry Henry, Jamie Carragher in Micah Richards, ki bodo zagotavljali poglobljeno analizo in intervjuje. Pomemben vidik prenosa bo tudi prispevek Christine Unkel, ki bo obravnavala morebitne sporne situacije.
Zgodovinsko rivalstvo med Bayern München in Real Madrid privlači veliko število gledalcev, saj sta obe ekipi med najuspešnejšimi v zgodovini Lige prvakov, s skupaj 20 osvojenimi naslovi. Obetajo se spremembe v Bayern vodenju, saj Thomas Tuchel upa na osvojitev trofeje pred odhodom, medtem ko Real Madrid cilja na dvojno zmago v LaLigi in Ligi prvakov v istem letu, kar poudarja njihovo ambicijo in zgodovinski pomen.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)