Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kako ugotoviti ali je nogometni dres pristen
#1
ronaldo al nassr dres Če boste podpirali svoj najljubši profesionalni nogometni klub ali reprezentanco, potrebujete pravo opremo za dan tekme. Visokokakovostni dres je nujen, vendar je za izbiro najboljšega potrebno nekaj znanja in izkušenj.V večini primerov imate dve možnosti: avtentične drese in replike dresov. Oba sta uradna, vendar imata veliko subtilnih razlik. V tem vodniku bomo obravnavali najpomembnejše. In če vas skrbi, da bi po naključju kupili ponarejen dres, vam tudi tu stojimo ob strani - tako kot se za dober dres spodobi.
V svetu nogometa pristen dres ne predstavlja le naše ljubezni do ekipe, temveč je tudi simbol statusa navijača. Kdo drug se lahko upre barvam ekipe, ki vam je pri srcu? Ne glede na to, kakšen je razlog, da se tekme ne moremo udeležiti osebno, je edinstven dres najbolj neposredna vez med nami in ekipo v naših srcih. Vendar pa, glede na to, da je na trgu toliko ponarejenih in nekakovostnih dresov, kako lahko ugotovimo, ali je nogometni dres pristen?
Logotip je točen
Dres vsake ekipe ima edinstven logotip, na primer grb ekipe, logotip proizvajalca dresa ali logotip sponzorja, nogometni dresi za otroke pristni dresi pa imajo običajno izvezene ali toplotno iztisnjene logotipe z jasnimi linijami in živahnimi barvami. Če je logotip zabrisan, močno razbarvan ali premaknjen, gre najverjetneje za ponaredek.
Kakovostne tkanine
Tkanina pravega dresa bo izdelana iz visokokakovostne tehnične tkanine, ki hitro odvaja znoj, ohranja kožo suho in udobno ter je zelo prijetna za nošenje. Ponarejeni dresi imajo običajno bolj grobo strukturo in ne morejo izpolnjevati teh lastnosti.
Brezhibne podrobnosti
Originalni dresi imajo drobne podrobnosti, kot so jasno natisnjena imena in številke igralcev na hrbtni strani ter enakomerne črte na stranskih šivih. Po drugi strani imajo ponaredki razmeroma nizko kakovost tiska in šivov, zaradi česar se lahko ob najmanjšem potegu razprejo ali raztrgajo.
Etikete in oznake na izdelkih
Trenutni nogometni dresi imajo pogosto na notranji strani ovratnika ali roba pritrjeno edinstveno etiketo izdelka, dres ronaldo al nassr na kateri so običajno navedene posebne informacije o izdelku, kot so material, velikost in način čiščenja. Poleg tega so originalni dresi pogosto opremljeni z edinstvenimi obešalnimi ploščicami, ki vsebujejo podatke o uradni avtorizaciji, oznake proti ponarejanju itd.
Čeprav nam lahko zgornje štiri točke do določene mere pomagajo pri ugotavljanju pristnosti majice, pa je pri nakupu najbolj varna metoda izbira uradne trgovine ali uglednih trgovin športnih blagovnih znamk za nakup, tako da ne le zagotovite nakup pristnih izdelkov, temveč tudi uživate v popolni poprodajni storitvi. Prijatelji, verjamem, da si vsak nogometni navijač želi, da bi bila njegova podpora vidna, zato je škoda, da naleti na ponaredke. Toda dokler smo bolj pozorni, bomo zagotovo lahko našli tisto, kar nam pripada, svetleči dres!
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)