Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lionel Messi spelar för Inter Miami mot New England Revolution i morgon?
#1
Lionel Messi förväntas starta när Manchester City tröja Haaland reser för att möta New England Revolution i Major League Soccer (MLS) lördagen den 27 april. The Herons vill bygga vidare på sin övertygande 3-1-seger över Nashville SC senast.Messi har äntligen återvänt till full matchform efter sin senaste muskelskada. Den åttafaldige Ballon d'Or-vinnaren har nu spelat alla 90 minuter i två ligamatcher i rad, inklusive mot Nashville där han gjorde två mål.
Inter Miamis manager Gerardo Martino har under sin senaste presskonferens indirekt antytt att alla spelare som är i form är tillgängliga för uttagning. Detta inkluderar Lionel Messi och Luis Suarez, vars tillgänglighet var ett frågetecken på grund av den konstgjorda planen på Gillette Stadium.
Messi förväntas därför starta och leda Inter Miamis anfall mot New England Revolution på lördag. Den argentinske lagkaptenen kan komma att spela tillsammans med de tidigare nämnda Suarez och Diego Gomez.Enligt USA Today förväntas Lionel Messi och Inter Miami spela inför nästan 64 000 fans på Gillette Stadium i delstaten Massachusetts.Detta är första gången argentinaren spelar mot New England Revolution.
I nuläget toppar Inter Miami Eastern Conference i MLS. De har tagit 18 poäng på sina 10 första matcher och har två poängs försprång till New York Red Bulls som har en match mindre spelad.New England Revolution å andra sidan ligger sist i Eastern Conference och har bara tagit fyra poäng på åtta matcher. De kommer till matchen efter två raka bortaförluster i ligan.
Lionel Messi har gjort en otrolig start på MLS-säsongen 2024 med Inter Miami.Lionel Messi spelar för närvarande sin första hela säsong i USA. Trots att han missade några matcher på grund av skada har den tidigare superstjärnan från Barcelona gjort en utmärkt start på säsongen 2024. Som det ser ut nu har Messi bidragit med nio mål och fem assist på nio matcher i alla tävlingar. Detta inkluderar sju mål och tre assist på sex matcher i MLS.
På de sex matcher som han har spelat i ligan har West Ham United tröja bara gått en match utan att hamna i målprotokollet. Detta var i öppningsmatchen för den nya säsongen mot Real Salt Lake. Sedan dess har han gjort ett mål mot LA Galaxy, Colorado Rapids och Kansas City. Han har gjort två brassemål mot Orlando City och senast mot Nashville.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)